Friday, February 02, 2007




Karne tatili geldi. İki hafta dinlenebileceğim. Hatta gezebileceğim. Ve gezdim de. Size İstanbul'dan fotoraflar yayınlıyorum. Üstteki resme tıklayın. Bakalım orada ne yazıyor. Güzel bir fikir değil mi?

6 comments:

Anonymous said...

Sevgili Deniz, tekrar merhaba.
Tatilinin dolu dolu gecmesine cok sevindim. Artık cok az kaldı okulların açılmasına. İkinci dönemki derslerinde de başarılar diliyorum.
Sana eposta atmıştım daha önce, henüz senden bir yanıt alamadım. Ulaşmadı mı acaba?
Ailene selamlar...

Deniz Kamcez said...

Sevgili Evren abi,
Teşekkür ederim.
epostanızı alamadım. Belki de başka bir yere yolladınız. Ve okula siz de gidiyorsanız size de başarılar. Tekrar yazarsanız sevinirim. İsterseniz comment olarak atabilirsiniz.
Aileme selamınızı söyledim. Onlar da size selam yolladı.

Anonymous said...

Sevgili Deniz,
epostanın sana ulaşmamış olabilceğini düşünüyordum ben de. Profilindeki gmail uzantılı adrese yollamıştım. Blogumdaki elektronik yaşamlar bölümünde sana yer vermek istiyordum. İznini almak adına bir eposta göndermiştim. Olur dersen, önümüzdeki haftalarda sana yer vereceğim. O zaman tekrar haber veririm.
Selam ve sevgiler...

Deniz Kamcez said...

Aslında bir karışıklık olmuş. Bugün ben sizin yolladığınız epostayı buldum. İnsanlık hali işte kendi adresimde bir bozukluk oldu da. Bugün farkettik. Neyse önemli olan epostayı bulduk ya!
Ve sizin elektronik yaşamlar bölümünüzde benim yaşamımı yazabilirsiniz. Benim de size selamlarımla.

Anonymous said...

Sevgili Deniz, söylediğim gibi blogunun tanıtımını bugün yaptım. Bilgin olsun :)Seninle ilgili yazdığım bilgilerde yanlışlıklar varsa ya da eklenmesini istediğin yeni bir bilgi olursa e-vren günlüğü'nden bana iletmen yeterli. Derslerinde başarılar, ailene selamlar...

Deniz Kamcez said...

Çok teşekkür ederim. Ama yaşımı yanlış yazmışsınız. Ben bu yıl 12'ye basacağım. Benim hakkımda çok güzel şeyler yazdığınız için ayrı bir teşekkürler.