Thursday, February 22, 2007


Bu askerler savaşmıyor...

***

Sunay Akın ve ben...


Okullar açıldı! Güzel bir hafta daha geçti.
Günlerden Pazar. Erkenden dışarı çıktık. Caddebostan Kültür Merkezi’nde film festivali gerçekleşecekti. Belki hala devam ediyor olabilir. Fransız çizgi filmleri yayınlanıyordu. Adı Çocuklar İçin Tatlı Şeyler. Bunların bir kaç tanesi hariç hepsi kısa. Gerçekten çok güzel çizilmiş çizgi filmlerdeki her şey ve çok değişik. Birincisinde güneşi parlatmaya çalışan biri vardı. En çok sonucusunu sevdim. Okul defterine o gün gördüklerini çok değişik yazan bir çocuk hakkındaydı.
Oradan çıktıktan sonra Oyuncak Müzesi’ne gittik. Geçmişten çok harika ve detaylı oyuncaklardan belli nedenlerden dolayı yapılmış, belli amaçlı oyuncaklara kadar her oyuncak vardı. Her oda kendi temasına uygun olarak yapılmıştı. Tren oyuncaklarının sergilendiği oda bir tren vagonu gibi yapılmış. Penceresi, acil durum freni, kapısı, çantalık. Hatta koltuk bile vardı. Çok güzel bir yer ve gidilmesini öneririm. Tabii en güzel tarafı müzenin kurucusu Sunay ağabeyle karşılaşmam oldu. Resim de çektirdik. Yukarda yayınlıyorum.


2 comments:

Anonymous said...

Merhaba Deniz,
Sunay AKIN'la fotoğraf çekilmek çok büyük bir şans gibi buradan bakınca. Açıkcası kıskandım seni :) Bir daha görürsen kendisini, benden de çok selam söyle...

Deniz Kamcez said...

Sevgili Evren Abi,
Kıskanmakta haklısınız :) Ayrıca görürsem selam söylerim. Sevgilerimle.