Tuesday, February 27, 2007

Mozart 40. Senfoni'yi şişelerle çalıyor bu adam. Çok güzel ve eğlenceli. İzlemek için buraya tıklayın. İyi eğlenceler!

Sunday, February 25, 2007

CHITTY CHITTY BANG BANG OZEL BOLUMU
Gerçek bir klasik film, bütün küçük ve büyük çocuklar buna bayılır









Bağdat Caddesi'nin köpeği de böyle yakışıklı oluyor ...


Lütfedip bana da bir selam verdi
YORUMSUZ


Bu yaz Ayvalık'ta bir otoparkta aldığımız bir görüntü... Tarifeye dikkat!..
Büyütmek için üstüne tıklayabilirsiniz

Thursday, February 22, 2007


Bu askerler savaşmıyor...

***

Sunay Akın ve ben...


Okullar açıldı! Güzel bir hafta daha geçti.
Günlerden Pazar. Erkenden dışarı çıktık. Caddebostan Kültür Merkezi’nde film festivali gerçekleşecekti. Belki hala devam ediyor olabilir. Fransız çizgi filmleri yayınlanıyordu. Adı Çocuklar İçin Tatlı Şeyler. Bunların bir kaç tanesi hariç hepsi kısa. Gerçekten çok güzel çizilmiş çizgi filmlerdeki her şey ve çok değişik. Birincisinde güneşi parlatmaya çalışan biri vardı. En çok sonucusunu sevdim. Okul defterine o gün gördüklerini çok değişik yazan bir çocuk hakkındaydı.
Oradan çıktıktan sonra Oyuncak Müzesi’ne gittik. Geçmişten çok harika ve detaylı oyuncaklardan belli nedenlerden dolayı yapılmış, belli amaçlı oyuncaklara kadar her oyuncak vardı. Her oda kendi temasına uygun olarak yapılmıştı. Tren oyuncaklarının sergilendiği oda bir tren vagonu gibi yapılmış. Penceresi, acil durum freni, kapısı, çantalık. Hatta koltuk bile vardı. Çok güzel bir yer ve gidilmesini öneririm. Tabii en güzel tarafı müzenin kurucusu Sunay ağabeyle karşılaşmam oldu. Resim de çektirdik. Yukarda yayınlıyorum.


Friday, February 16, 2007



Bir resim, iki haber

Resmimi görüyorsunuz da haberleri sorarsanız:

1. Pembe domates gönüllüsü oldum. Şuradan bakabilirsiniz.

2. Evren abi sitesinde beni tanıttı. Hem de resimli :-)

Anlayacağınız ben de ünlü oldum. Şaka, şaka.

Saturday, February 10, 2007




Ayvalık yolunda güneş doğuyor



Sarımsaklı Plajı

Ben resim yapmayı çok severim. Tatil anılarını daha önce yazmıştım. Ayrıca o anıların resmini yapmayı da severim. Yukarıda birkaç tatil anısı var. Bunları çok hızlı yapıyorum. Hatta böyle 12 tane resim defterim var. Aslında o bir hikaye.

Hazır tatilden bahsetmişken bu 15 tatilin sizin için nasıl geçtiğini soracağım hem, hem de size tatilimizi anlatacağım. Bu tatil gezme dışında çoğunlukla ya evde kitap okudum ya da oyun oynadım. Arada sırada dışarı çıkıyorduk. İlginç gelen birşey olmadığının farkındayım. Ama tatilde okuduğum ve sevdiğim bir kitabı size önereceğim. İsmi "Sol Ayağım", yazarı Christy Brown. Yazar bu kitapta kendi hayatını anlatmış. Beyin felcinden dolayı yürüyemeyen, konuşamayan ve ellerini kullanamayan bir çocuğun hikayesi. Bazı kısımları insanı üzüyor, ama yine de iyi bir kitap. Öneririm.


Tüm çocuk okuyucularıma ikinci dönemde iyi dersler. Çocuk olmayanlara ise şanslı işler.

Friday, February 02, 2007




Karne tatili geldi. İki hafta dinlenebileceğim. Hatta gezebileceğim. Ve gezdim de. Size İstanbul'dan fotoraflar yayınlıyorum. Üstteki resme tıklayın. Bakalım orada ne yazıyor. Güzel bir fikir değil mi?