Saturday, June 23, 2007

YAŞASIN YAZZZZ GELDİ


Yaz tatili başladı, şimdi neşeli çocuklar. Herkes şimdi dışarıya, oyun başına.
Dinlenelim, eğlenelim hep birlikte, tatilde. Büyük, küçük herkes tatil yollarında, gezide. Şehirler boşaldıııı, sahiller ve denizler doldu. Havuzda, sahilde, şehirde, tatil köyünde, yurtta yurtdışında herkes tatilde. Şimdi sıra sizde. Bu zamanı iyi değerlendiren kazanır. bu yüzden evde kalmayın, dışarı çıkmak için bir neden bulun. Şimdi spor ve gezi zamanı durmayın, duranı tokatlayıp - ayıltın!

Belki bugün belki yarın belki de gelecek hafta tatil yapın, durmayın, durduranı karakola şikayet edin. Ama sakın çok geç kalmayın ki bu fırsatı kaçırmayın. Çünkü bu olanak gittikçe uzaklaşır veeeeeee siz de onu yakalayamazsınız. Bundan dolayı da durduran olup çıkarsınız. Dikkat edin durduranlara, dikkat edin tembellere, eğer dikkat etmezseniz, bu fırsatı kaçırırsınız!

Bugün size bir sorum var.


1.Balinaların kalbi saatte 600 000 kere atar.
2.Farenin kalbi saniyede 600, 700 kere atar.
3.Kedi sevmek tansiyonu düşürür.
4.Tuzlu ayran tansiyonu düşürür.

Yukarıdakilerden hangisi veya hangileri kesinlikle doğrudur?

a)4 ve 2 b)3, 4 ve 2 c)3 ve 2 d)1, 2 ve 4

Cevabı comment (yorum) yoluyla gönderirseniz sevinirim.

2 comments:

Meltem said...

Ben (c) şıkkını seçiyorum. Denemeyle sabittir. Fare ve balina hakkında bilgim yok ne yalan söyleyeyim. Şu an hava çok sıcak ve çok tembelim araştıracak hailm de yok. Sen nasılsa doğru cevabı açıklarsın günün birinde (burada omuz silkme hareketi yapıyorum) takipteyim.

Deniz Kamcez said...

Merhaba Şebnem Abla,
Cevabınız doğru. Soruya baktığınız ve cevapladığınız için teşekkürler. Kediler hoş hayvanlar, değil mi? Sahip olabildiğiniz için çok şanslısınız.
İyi tatiller, sevgilerimle Deniz.