Sunday, June 10, 2007

HAVALAR NE GÜZEL

Havalar ısındı. Bu havalardan yararlanmanızı öneririm. Temiz hava alın, kendinizi eve kapatmayın (Kapanırken hastalanmayın), Yüzün, gezin, açık havada dinlenin, aklınıza gelen her şeyi yapın. Zaten yüzme mevsimi de kendisini gösteriyor. Şimdi en yakınınızdaki yeşilliğe gidip havayı koklayın (Yakında trafik veya baca olmaması şartıyla). Ne kadar iyi hissedeceksiniz. Herkes iyi günler geçirsin. Öğrenciler ve öğretmenler okullarındaki son haftalarını, yüzücüler, açık havuzlarda yılın ilk kulaçlarını atarak iyi geçirsin. Şimdiden tatile gidenler mutlu ve huzurlu olsun, herkes çevresini korusun (Küresel ısınma).

Seçim yaklaşırken herkese iyi şanslar. Yaza iyi girişler.

Fazla dondurma yemeyelim ki midemiz bozulmasın.

Bu sıralar sınav ve not telaşı bende de vardı (Gerçi bu herkesin telaşı). İlköğretim ve ortaokulların karneleri 19 Haziran yerine 15 Haziran’da veriliyormuş.

Benim soracağım bir şey var. 15 Haziran’ın olduğu hafta bize başka notlar (Sözlü veya defter kontrolü) verilecekti. Ama karne günü 15 Haziran’a alındığı için başka bir not verirler mi? Çünkü 1. dönem son hafta not verilemiyordu. Ama bu dönem yine aynı şey olur mu bilmiyorum. Cevabı “Comment (Yorum)” yoluyla verir misiniz?

Umarım tatiliniz iyi başlamıştır ve iyi geçer.

No comments: